Campagne- en conceptontwikkeling

Of je campagne nu in- of extern gericht is, of het bedoeld is voor een korte periode of voor een paar jaar, wij hebben alles in huis om het een succes te maken. Het kan gaan om een verandertraject binnen de organisatie, of om een campagne om een specifiek onderwerp onder de aandacht van je doelgroep te brengen. In alle gevallen is het van wezenlijk belang de goede ’kapstok’ te kiezen: het heldere concept waarbinnen alle uitingen deel uitmaken van een organisch geheel. Wij ontwikkelen een uniek concept voor iedere vraag.

Campagne: JIj maakt de buurt

Een steeds verder terugtrekkende overheid en meer zelfredzaamheid. Er komt steeds meer verantwoordelijkheid bij de burger te liggen. Zo ook in Enschede. 

Met ons concept ‘Jij maakt de buurt!’ als kapstok zetten we Enschedeërs in de spotlight. We roepen hen via deze campagne op om actief betrokken te zijn bij wat er in hun buurt gebeurt. 

"Het communicatieconcept van 'Jij maakt de buurt!' is compleet, voor iedereen eenvoudig te begrijpen, aansprekend en bereikt daardoor een grote groep Enschedeërs."

 - Peter Dijkstra, projectleider

We nemen visuele informatie 600.000 keer sneller op

Design is thinking made visual

Het kiezen van de juiste ’verpakking’ van een communicatietraject is van groot belang. Het ontwerp brengt een concept tot leven: het is meer dan een mooi plaatje maken. Het ontwerp moet aansluiten bij de persoonlijkheid van een organisatie en ondersteunend zijn aan de gekozen marketing- en communicatiestrategie.

Content creatie

Tekstschrijven is een vak apart. Bij Keijzer werken tekstschrijvers en journalisten die dat vak verstaan. Zo krijg je content die past bij het medium, bij de lezer en bij je eigen organisatie. Want tekst is een essentieel onderdeel van je communicatie en bepaalt mede de uitstraling van je bedrijf of instelling. Van een e-nieuwsbrief tot een corporate brochure, van social media beheer tot webteksten. Onze tekstschrijvers zijn van alle markten thuis. Zelfs voor een lied of een filmscenario draaien zij hun hand niet om.